nieuws

 
agenda datum.png

25.05.2021

Schrijfmotoriek van basisschoolkinderen verslechterd tijdens thuisonderwijs

25 mei 2021

Netjes schrijven is voor veel kinderen al best een hele klus. Door de digitalisering wordt er veel minder geschreven en veel meer getypt. Erg jammer, want juist schrijven zorgt voor een goede fijnmotorische ontwikkeling. Tegelijkertijd leer je sneller van zelfgeschreven tekst, dan getypte tekst. Begrijpend lezen en het lerende vermogen in het vervolg van hun (school)carrière zijn ook mede afhankelijk hiervan.

Tijdens de Corona-pandemie en daarmee het thuisonderwijs, is het handschrift van basisschoolkinderen flink verslechterd.

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5231461/kinderhandschrift-lockdown-thuisonderwijs-nog-slechter-geworden

Gelukkig staan onze kinderfysiotherapeuten Saskia Mollink en Rick Keijers klaar om met alle hanenpoten aan de slag te gaan en de schrijfmotoriek bij kinderen te verbeteren!

schrijven.jpg

18.12.2019

Leefstijlcoaching COOL

9 februari 2021

agenda datum.png

CooL staat voor “Coaching Op Leefstijl”, en is een programma wat gericht is op volwassenen met een verhoogd gewichtsgerelateerd gezondheidsrisico. Behoort u tot deze doelgroep én bent u voldoende gemotiveerd om uw leefstijl blijvend te veranderen?

Lees hier meer...

CooL spec.jpg

09.02.2021

Wij hebben er een nieuwe specialisatie bij - Leefstijlcoaching COOL!

Vacature Manueel Therapeut

16 september 2020

agenda datum.png

16.09.2020

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega - manueel therapeut. Ben jij een fysiotherapeut met:

- Een BIG-registratie en ingeschreven in het KRF.

- Een specialisatie als manueel therapeut of         afstuderend als manueel therapeut.

- Affiniteit met fitness.

- Sociale vaardigheden voor een gemakkelijke    klik met patiënten en collega's...

Lees hier meer....

_J5A5027.warm.BW.jpg