top of page

OVER ONS

Maatjes 2.0 Venloosch.jpg
Rick
rick keijers
_J5A4603.Small.BW.jpg

Vanaf begin 2014 werk ik vol enthousiasme in deze praktijk. Het werken met mensen, in het bijzonder kinderen, heeft me altijd aangetrokken. Sinds begin 2019 ben ik afgestudeerd van de master Kinderfysiotherapie in Breda. Ik werk op de Talentencampus in Venlo en op Impuls (de voormalige 'Vijverhofschool') in Tegelen. Werken met kinderen op speciaal onderwijs is een grote uitdaging maar geeft ook ontzettend veel voldoening! Verder werk ik nog op andere, reguliere basisscholen en zie ik kinderen/jongeren van 0 tot 18 jaar in de praktijk. Uiteraard blijf ik me ook inzetten voor volwassenen met klachten. Dus mocht u of uw kinderen klachten ondervinden of problemen in de ontwikkeling hebben, dan zie ik u graag bij mij terug!'

Maud
MAUD Holla-Hanraets
_J5A4573.Small. BW.jpg

Sinds januari 2005 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Ik ben een vrolijke enthousiaste meid die veel plezier heeft in haar werk. En daarbij graag nieuwe dingen leert. Als fysiotherapeute probeer ik met iedereen zijn of haar doel te bereiken. Ik zal iedere techniek die ik heb toepassen om iemand te helpen zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak.

Daarnaast kan ik iemand ook goed coachen en luister ik goed. Maar een vrolijke noot tussendoor zal er altijd zijn.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb ik 2 zoons. Ik houd van sporten, gezelligheid, vastelaovend en ben ik coördinator van de rolstoeltocht voor de Venloop.

Ingrid
ingrid raedts
_J5A4583.Small.BW.jpg

Sinds 2001 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Na mijn opleiding Fysiotherapie kwam ik na een aantal waarnemingen her en der, al vrij snel in deze praktijk terecht. Met veel plezier werk ik in dit leuke team van fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisatie. 

Ik ben getrouwd met Ron en samen hebben we 2 kinderen.

In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag. Ook ben ik in het weekend trouwe supporter langs het handbalveld van mijn 2 zoons.

Gijs
gijs hoeben
_J5A4982.Small.Vertical.BW.jpg

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hierna kon ik direct aan de slag in onze praktijk, waar ik nu nog steeds met veel plezier werk.

 

Ik heb een brede interesse in allerlei deelgebieden in de fysiotherapie, maar richt mij vooral op de Hartrevalidatie en Hartrisicomanagement, training bij Diabetes en bij Reumatische aandoeningen, leefstijlverbetering, en Medical Taping. Daarnaast ben ik gediplomeerd Bootcamp-Trainer en geef ik trainingen aan allerlei Fitnessgroepen. Ook heb ik me verdiept in valpreventietrainingen en fysiotherapie voor ouderen.
Verder ligt mijn passie in de 'orthomoleculaire toepassingen' binnen de fysiotherapie, oftewel; hoe door juiste voeding verschillende fysieke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Sander
Sander eyssen
_J5A4577.Small.BW.jpg

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.

In 2014 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hoge School Zuyd te Heerlen.  Mijn specialisme ligt in het oplossen van houdingsgerelateerde klachten. Dit doe ik door met een nieuwe visie de problemen te analyseren. Op deze manier pak ik de kern van het probleem aan in plaats van de symptomen. Hierdoor lukt het vaak om binnen korte tijd goede resultaten te boeken.

Bent u benieuwd naar deze aanpak? Maak een afspraak bij mij!

Orthopedische revalidatie

Functional patterns

lisette
lisette driessen
_J5A4595.Small.BW.jpg

Positief, betrokken en met een energieke begeleiding wil ik je coachen in het herstel van je gezondheid.

Breed opgeleid met meer dan vijfentwintig jaar ervaring met als aandachtsgebieden hart-, vaat- en longproblematiek wil ik samen met mijn collega’s professionele zorg op maat verlenen bij ons in de praktijk of bij u aan huis.

Covid herstelzorg

Matthias
MATTHIAS CHRISTEN
persoon.jpg

De omschrijving van Matthias Christen is binnenkort te lezen!

Josje
JOSJE Stessen
persoon.jpg

Met optimisme, positiviteit en een flinke dosis levens- en werkervaring wil ik graag meehelpen aan het herstel van jouw/uw gezondheid. Ik ben breed opgeleid, met als specialisme oedeemtherapie. Hierin werk ik middels manuele lymfedrainage, lymfetaping, huiswerkoefeningen en adviezen. Verder zijn mijn aandachtsgebieden de behandeling van (spier)pijnsyndromen middels dry needling, maar ook de behandeling van de oudere mens met vaak meerdere gezondheidsproblemen tegelijkertijd. Ik zie u graag bij mij terug!

Nienke
Nienke reinders
Nienke reinders.jpeg

Sinds januari 2022 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.

Ik studeerde de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. 

Naast het werken wil ik mij graag blijven ontwikkelen, daarom zal ik mij in de komende jaren gaan specialiseren. 

Tijdens de therapie probeer ik samen met de patiënt op zoek te gaan naar mogelijkheden en gaan we gezamenlijk voor een zo goed mogelijk herstel. Samen proberen we het maximale eruit te halen!

Daphne
DAPHNE VERSTAPPEN
_C1A1154.jpeg

Sinds november 2021 ben ik met veel plezier werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.  

In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding op Zuyd Hogeschool in Heerlen. Mijn ambitie is een fijne samenwerking waarbij we streven naar het behalen van doelen die voor jou/u belangrijk zijn. Ik haal veel voldoening en plezier uit het werken met kinderen en volwassenen. Door de ervaringen die ik gedurende mijn werk, opleiding en stages heb opgedaan met kinderen, wil ik hier graag in verder. Ik zal me dan ook komend jaar verder gaan specialiseren door de master Kinderfysiotherapie te starten.  

Naast gezelligheid op het werk zoek ik ook graag gezelligheid op bij vriendinnen, mijn vriend en familie. Ook een potje volleyballen of de kinderen training geven doe ik graag in mijn vrije tijd.

meriam olders-Janssen
_J5A4960.Vertical.Small.BW.jpg

Ik ben de administratieve kracht van FysioTeam tegelen. Ik ben verantwoordelijk voor zorgdeclaraties, patiënten afspraken en fitness declaraties enz. Verder ben ik het sociale contact tussen u als patiënt en de therapeut die u nodig heeft. Ik zorg ervoor dat u met uw klachten direct wordt geholpen door onze deskundige therapeuten. Mijn werk verricht ik vanuit een sociale betrokkenheid.

lenny Jongen
Lenny1.jpg

Vanaf 2020 ben ik werkzaam als administratieve kracht bij FysioTeam Tegelen.

Samen met mijn collega Meriam zorg ik met veel passie en sociaal gevoel dat alle administratieve afhandelingen in goede banen worden geleid.

Verder ben ik uw eerste aanspreekpunt.

Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we 2 kinderen.

Ik heet u van harte welkom bij FysioTeam Tegelen, waar passie voor het vak voorop staat.

Danny cibis
_J5A4950.Small.BW.jpg

In 2010 ben ik met veel plezier in deze praktijk begonnen als interieurverzorgster. Ik ben verantwoordelijk voor de verzorging van de praktijk in al haar aspecten. Zo draag ik bij aan een optimale werkomgeving voor mijn collega’s. Zodat u in een verzorgde omgeving de optimale zorg kunt krijgen.

bottom of page