OVER ONS

 
rick keijers
_J5A4603.Small.BW.jpg

Vanaf 2014 werk ik vol enthousiasme in deze praktijk. Het werken met mensen, in het bijzonder kinderen, heeft me altijd aangetrokken. Ik ben dan ook al snel op de Talentencampus in Venlo en op Impuls (de voormalige ‘Vijverhofschool’) in Tegelen gaan werken. Werken met kinderen op speciaal onderwijs is een grote uitdaging maar geeft ook ontzettend veel voldoening! Het werk met kinderen in de praktijk is genieten en sinds 2019 ben ik afgestudeerd van de master kinderfysiotherapie in Breda en vorm ik met mijn collega Saskia het KinderfysioTeam. Uiteraard blijf ik me ook inzetten voor volwassenen met klachten. Dus mocht u of uw kinderen klachten ondervinden of problemen in de ontwikkeling hebben, dan zie ik u graag bij mij terug!

 
MAUD Holla-Hanraets
_J5A4573.Small. BW.jpg

Sinds januari 2005 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Ik ben een vrolijke enthousiaste meid die veel plezier heeft in haar werk. En daarbij graag nieuwe dingen leert. Als fysiotherapeute probeer ik met iedereen zijn of haar doel te bereiken. Ik zal iedere techniek die ik heb toepassen om iemand te helpen zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak.

Daarnaast kan ik iemand ook goed coachen en luister ik goed. Maar een vrolijke noot tussendoor zal er altijd zijn.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb ik 2 zoons. Ik houd van sporten, gezelligheid, vastelaovend en ben ik coördinator van de rolstoeltocht voor de Venloop.

 
ingrid raedts
_J5A4583.Small.BW.jpg

Sinds 2001 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Na mijn opleiding Fysiotherapie kwam ik na een aantal waarnemingen her en der, al vrij snel in deze praktijk terecht. Met veel plezier werk ik in dit leuke team van fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisatie. 

Ik ben getrouwd met Ron en samen hebben we 2 kinderen.

In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag. Ook ben ik in het weekend trouwe supporter langs het handbalveld van mijn 2 zoons.

 
gijs hoeben
_J5A4982.Small.Vertical.BW.jpg

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hierna kon ik direct aan de slag in onze praktijk, waar ik nu nog steeds met veel plezier werk.

 

Ik heb een brede interesse in allerlei deelgebieden in de fysiotherapie, maar richt mij vooral op de Hartrevalidatie en Hartrisicomanagement, training bij Diabetes en bij Reumatische aandoeningen, leefstijlverbetering, en Medical Taping. Daarnaast ben ik gediplomeerd Bootcamp-Trainer en geef ik trainingen aan allerlei Fitnessgroepen. Ook heb ik me verdiept in valpreventietrainingen en fysiotherapie voor ouderen.
Verder ligt mijn passie in de 'orthomoleculaire toepassingen' binnen de fysiotherapie, oftewel; hoe door juiste voeding verschillende fysieke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

 
Sander eyssen
_J5A4577.Small.BW.jpg

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.

In 2014 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hoge School Zuyd te Heerlen.  Mijn specialisme ligt in het oplossen van houdingsrelateerde klachten. Dit doe ik door met een nieuwe visie de problemen te analyseren. Op deze manier pak ik de kern van het probleem aan in plaats van de symptomen. Hierdoor lukt het vaak om binnen korte tijd goede resultaten te boeken.

Bent u benieuwd naar deze aanpak? Maak een afspraak bij mij!

Orthopedische revalidatie

Functional patterns

 
lisette driessen
_J5A4595.Small.BW.jpg

Positief, betrokken en met een energieke begeleiding wil ik je coachen in het herstel van je gezondheid.

Breed opgeleid met meer dan vijfentwintig jaar ervaring met als aandachtsgebieden hart-, vaat- en longproblematiek wil ik samen met mijn collega’s professionele zorg op maat verlenen bij ons in de praktijk of bij u aan huis.

 
julius sanders
Julius1.jpg

Vanaf 2021 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.

Het menselijk lichaam, en hoe dit beweegt, heeft mij altijd geïnteresseerd. Voor mij een belangrijke reden om fysiotherapie te gaan studeren. In de toekomst wil ik mij gaan specialiseren in sportfysiotherapie, in het bijzonder het verzorgen van sporttrainingen om iedereen goed voorbereiden op intensieve inspanningen. Ik vind het belangrijk dat er tijdens de behandeling een goed contact is tussen fysiotherapeut en cliënt. Aandacht voor innovatie binnen de fysiotherapie is essentieel om samen met mijn collega’s, een zo optimaal mogelijke behandeling aan te kunnen bieden en om jou snel van je klachten af te helpen.

 
CHARLes PEETERS
_J5A4624.SMALL.BW.jpg

Opgeleid in de traditionele oude fysiotherapie, heb ik een hele groei meegemaakt naar de moderne hedendaagse fysiotherapie.

Door steeds nieuwe scholing en de interactie met de jongere collega’s in de praktijk, blijft het werken als fysiotherapeut in de eerste lijn, uitdagend en zeer dynamisch.

Het eigen maken van een specialisatie zoals manueel therapie ( of musculo-skeletale echografie) lijkt een logisch gevolg. Een goede praktijk met een fijne samenwerking tussen collega’s is mijn doel.

 
JOSJE Stessen
persoon.jpg
meriam olders-Janssen
_J5A4960.Vertical.Small.BW.jpg

Ik ben de administratieve kracht van FysioTeam tegelen. Ik ben verantwoordelijk voor zorgdeclaraties, patiënten afspraken en fitness declaraties enz. Verder ben ik het sociale contact tussen u als patiënt en de therapeut die u nodig heeft. Ik zorg ervoor dat u met uw klachten direct wordt geholpen door onze deskundige therapeuten. Mijn werk verricht ik vanuit een sociale betrokkenheid.

lenny Jongen
Lenny1.jpg

Vanaf 2020 ben ik werkzaam als administratieve kracht bij FysioTeam Tegelen.

Samen met mijn collega Meriam zorg ik met veel passie en sociaal gevoel dat alle administratieve afhandelingen in goede banen worden geleid.

Verder ben ik uw eerste aanspreekpunt.

Ik ben getrouwd met Bert en samen hebben we 2 kinderen.

Ik heet u van harte welkom bij FysioTeam Tegelen, waar passie voor het vak voorop staat.

Danny cibis
_J5A4950.Small.BW.jpg

In 2010 ben ik met veel plezier in deze praktijk begonnen als interieurverzorgster. Ik ben verantwoordelijk voor de verzorging van de praktijk in al haar aspecten. Zo draag ik bij aan een optimale werkomgeving voor mijn collega’s. Zodat u in een verzorgde omgeving de optimale zorg kunt krijgen.