OVER ONS

 
CHARLes PEETERS

Opgeleid in de traditionele oude fysiotherapie, heb ik een hele groei meegemaakt naar de moderne hedendaagse fysiotherapie.

Door steeds nieuwe scholing en de interactie met de jongere collega’s in de praktijk, blijft het werken als fysiotherapeut in de eerste lijn, uitdagend en zeer dynamisch.

Het eigen maken van een specialisatie zoals manueel therapie ( of musculo-skeletale echografie) lijkt een logisch gevolg. Een goede praktijk met een fijne samenwerking tussen collega’s is mijn doel.

 
MAUD Holla-Hanraets

Sinds januari 2005 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Ik ben een vrolijke enthousiaste meid die veel plezier heeft in haar werk. En daarbij graag nieuwe dingen leert. Als fysiotherapeute probeer ik met iedereen zijn of haar doel te bereiken. Ik zal iedere techniek die ik heb toepassen om iemand te helpen zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak.

Daarnaast kan ik iemand ook goed coachen en luister ik goed. Maar een vrolijke noot tussendoor zal er altijd zijn.

Naast mijn werk ben ik getrouwd en heb ik 2 zoons. Ik houd van sporten, gezelligheid, vastelaovend en ben ik coördinator van de rolstoeltocht voor de Venloop.

 
ingrid raedts

Sinds 2001 ben ik werkzaam in deze praktijk.

Na mijn opleiding Fysiotherapie kwam ik na een aantal waarnemingen her en der, al vrij snel in deze praktijk terecht. Met veel plezier werk ik in dit leuke team van fysiotherapeuten met ieder zijn eigen specialisatie. 

Ik ben getrouwd met Ron en samen hebben we 2 kinderen.

In mijn vrije tijd wandel en zwem ik graag. Ook ben ik in het weekend trouwe supporter langs het handbalveld van mijn 2 zoons.

 
karin janssen-Krauth

Sinds 2009 ben ik werkzaam in deze praktijk.

In de loop der jaren heb ik de cursussen medical taping, ZwangerFit, bekkenbodemtherapie en Cyriax gevolgd. In 2019 heb ik de opleiding oedeemtherapie afgerond, waardoor ik mensen kan helpen die last hebben van (lymf)oedeem.

Omdat er bij oedeem gerelateerde klachten een grote overlap is met de oncologie, zal ik ook hier in de toekomst mijn aandacht op gaan richten.

 
gijs hoeben

Ik ben in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hierna kon ik direct aan de slag in onze praktijk, waar ik nu nog steeds met veel plezier werk.

 

Ik heb een brede interesse in allerlei deelgebieden in de fysiotherapie, maar richt mij vooral op de Hartrevalidatie en Hartrisicomanagement, training bij Diabetes en bij Reumatische aandoeningen, leefstijlverbetering, en Medical Taping. Daarnaast ben ik gediplomeerd Bootcamp-Trainer en geef ik trainingen aan allerlei Fitnessgroepen. Ook heb ik me verdiept in valpreventietrainingen en fysiotherapie voor ouderen.
Verder ligt mijn passie in de 'orthomoleculaire toepassingen' binnen de fysiotherapie, oftewel; hoe door juiste voeding verschillende fysieke klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

 
saskia Mollink-de jong

Vanaf 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.

Na het behalen van mijn diploma voor algemeen fysiotherapie wilde ik het liefst met kinderen werken omdat ik het een grote uitdaging vind om spelenderwijs te werken aan de hulpvraag van de kinderen en ouders. Daarom ben ik gestart met de Master Kinderfysiotherapie in Breda en in 2016 afgestudeerd. Als kinderfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de motoriek van kinderen tussen de 0-18 jaar met acute als chronische klachten. De behandeling van baby’s vindt zo nodig thuis plaats (0-2 jaar) en die van kinderen van 2-18 jaar vindt plaats op ons speciaal ingerichte ruimte voor kinderen op de Bongerdstraat 231, op scholen (Speciaal Basis en Voortgezet onderwijs) en mocht het nodig zijn aan huis.

 
Sander eyssen

Vanaf 2015 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioTeam Tegelen.

In 2014 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hoge School Zuyd te Heerlen.  Mijn specialisme ligt in het oplossen van houdingsrelateerde klachten. Dit doe ik door met een nieuwe visie de problemen te analyseren. Op deze manier pak ik de kern van het probleem aan in plaats van de symptomen. Hierdoor lukt het vaak om binnen korte tijd goede resultaten te boeken.

Bent u benieuwd naar deze aanpak? Maak een afspraak bij mij!

Orthopedische revalidatie

Functional patterns

 
lisette driessen

Positief, betrokken en met een energieke begeleiding wil ik je coachen in het herstel van je gezondheid.

Breed opgeleid met meer dan vijfentwintig jaar ervaring met als aandachtsgebieden hart-, vaat- en longproblematiek wil ik samen met mijn collega’s professionele zorg op maat verlenen bij ons in de praktijk of bij u aan huis.

 
ine thijssen-janssen

Sinds maart 2020 geniet Ine na meer dan 40 jaar zich te hebben ingezet voor onze praktijk van haar welverdiende pensionado-bestaan!

 
rick keijers

Vanaf 2014 werk ik vol enthousiasme in deze praktijk. Het werken met mensen, in het bijzonder kinderen, heeft me altijd aangetrokken. Ik ben dan ook al snel op de Talentencampus in Venlo en op Impuls (de voormalige ‘Vijverhofschool’) in Tegelen gaan werken. Werken met kinderen op speciaal onderwijs is een grote uitdaging maar geeft ook ontzettend veel voldoening! Het werk met kinderen in de praktijk is genieten en sinds 2019 ben ik afgestudeerd van de master kinderfysiotherapie in Breda en vorm ik met mijn collega Saskia het KinderfysioTeam. Uiteraard blijf ik me ook inzetten voor volwassenen met klachten. Dus mocht u of uw kinderen klachten ondervinden of problemen in de ontwikkeling hebben, dan zie ik u graag bij mij terug!

meriam olders-Janssen

Ik ben de administratieve kracht van FysioTeam tegelen. Ik ben verantwoordelijk voor zorgdeclaraties, patiënten afspraken en fitness declaraties enz. Verder ben ik het sociale contact tussen u als patiënt en de therapeut die u nodig heeft. Ik zorg ervoor dat u met uw klachten direct wordt geholpen door onze deskundige therapeuten. Mijn werk verricht ik vanuit een sociale betrokkenheid.

Danny cibis

In 2010 ben ik met veel plezier in deze praktijk begonnen als interieurverzorgster. Ik ben verantwoordelijk voor de verzorging van de praktijk in al haar aspecten. Zo draag ik bij aan een optimale werkomgeving voor mijn collega’s. Zodat u in een verzorgde omgeving de optimale zorg kunt krijgen.

INFORMATIE

DIT DOEN WE

CONTACT

Grotestraat 11a 
5931 CS Tegelen

077-3732001   

Bongerdstraat 231
5931 NE Tegelen

077-8510216   

Volg ons

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram Fysioteam Tegelen

Webdesign en fotografie 

MV logo 2016.transp web2.png